Intership për studentët

Ne besojmë tek potenciali i të rinjve, dhe u japim mundësinë atyre të vendosin në praktikë njohuritë e tyre.

Studentët që I bashkohen familjes sonë perfshihen në punët tona të përditshme duke I bërë të ndihen pjesë e stafit .

Detyrat janë të ndryshme dhe më të mirëve u japim mundësinë që të punësohen dhe të zhvillojnë karrierën e tyre tek ne. Programi që ne kemi është intensiv dhe pas përfundimit të programit studentët pajisen me certifikatë .

Programet e intershipit zgjasin 3 muaj .
Kandidatët e praktikës do të vlerësohen në bazë të aftësisë për të përmbushur kriteret e mëposhtëme:

  • Studentët në përfundim të studimeve ( Bachelor ose Master ) në degët Administrim Biznesi, Marketing, Financë, Inxhinieri dhe Arkitekturë.
  • Aftësi shumë të mira komunikimi dhe ndërpersonale;
  • Aftësi të mira të punës në grup;
  • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze

Aplikoni duke dërguar CV tuaj në adresen info@aedcolor.com

Bëhuni anëtar i një familje të madhe

Talentet e bashkëpunëtorëve tanë i japin avantazh AED Color. Duke punuar me ne, njerëzit mund të ndërtojnë karriera të suksesshme, ndërsa ne ndihmojmë botën të plotësojë nevojat e saj për një mjedis më të jetueshëm-tani dhe në të ardhmen.

Si një udhëheqës I inovacionit AED COLOR zhvillon zgjidhje për filtrimin e se nesërmes . Ne kemi nevojë për ekipin më të mirë për të përmbushur këtë detyrë sfiduese.

Ne jemi ne kerkim te njerëzve me mendje të hapur dhe me një qëndrim dhe besim për të ecur përpara , të cilët janë prfesionistë dhe kanë entuziazëm të vërtetë për rolin e tyre.

Shumë persona punojë tashmë për AED COLOR në te gjithë Shqipërinë. Dëshironi të beheni pjesë e kesaj familje të fortë?

Kerkesat tona janë kryesisht ne Manaxhim , Inxhinieri dhe Finance.

Nëse keni besim tek vetja dhe mendoni se I përmbushni kërkesat tona atëhere dergoni leter motivimi dhe CV tuaj në adresen info@aedcolor.com