SMALTOXYL HYDRO PRESERVATIVE

Ruajtës druri me impegnim me bazë uji

SMALTOLUX HYDRO BLACKBOARD PAINT

Bojë për tabela e tretshme në ujë

SMALTOLUX HYDRO RADIATOR

Bojë uji për radiatorët

SMALTOXYL HYDRO PARQUET VARNISH

Llak për dysheme me bazë uji

SMALTOXYL HYDRO TEAK OIL

Vaj për impregnim me bazë uji

SMALTOLUX VELATOURA

Dora e dytë e sipërfaqeve të drunjta

CORROLUX ANTIRUST

Llak me shkëlqim kundër ndryshkut për tu aplikuar direkt në ndryshk

POLYDOX HYDRO

Llak guri rezistent ndaj ujit me mbrojtje ndaj tretjes në ujë

CORROLUX METAL EFFECT

Bojë antikorozive metalike – perla për aplikim në ndryshk

CORROLUX HAMMER FINISH

Bojë  me smalt me ​​shkëlqim

VECHRO PRO ACRYLIC PLASTER

Llac akrilik e përforcuar me fibra

VECHRO PRO PRIMER PLASTER

Primer i bardhë akrilik për suva

VECHRO PRO FINISH FILLER

Është një stuko paste gati për përdorim për sipërfaqet e brendshme, i përforcuar me rrëshirë akrilike, i cili arrin një përfundim të lëmuar dhe të qëndrueshëm.

VECHRO PRO AKRILIK PU HYBRID

Një bojë murature hibride akrilik-poliuretani

VECHRO PRO FIBER ELASTIC

Bojë e jashtme e muraturës me elastomer akrilik e përforcuar me fibra