FERROSEAL

Material lyerës kundër ndryshkut, me bazë çimento për armaturë hekuri.

DUROCRET

Llaç çimento me përmbajtje rrrëshire.

RAPICRET

Llaç çimento me mpiksje të shpejtë për meremetim.

DUROCRET-PLUS

Llaç çimentoje për meremetime, i përforcuar me fibra, i modifikuar me polimerë

MEGACRET-40

Llaç çimento, i armuar me fibra, me rezistencë të lartë për meremetim.

MEGAGROUT-101

Llaç çimento fluid, që nuk tkurret, për fiksime makinerish.

MEGACRET-50 THIXO

Llaç çimentoje i rezistencës së lartë, i përforcuar me fibra, tiksotropik.

EPOMAX-ANCHOR

Material ngjitës me ngurtësim të shpejtë për inkastrime (ankorime).

EPOMAX-STUCCO

Stuko epokside 2 komponentesh, jashtëzakonisht kokërrimët.

EPOMAX-EK

Pastë (stuko) epoksidike 2 komponentesh.

EPOMAX-MT

Stuko epokside e lëngët, me fortësi të lartë, me tre përbërës.

STUCCOCRET

Stuko patinimi për rrafshimin dhe përgatitjen e sipërfaqeve të murit.

PLANFIX

Stuko çimentoje me përmbajtje rrëshire për patinim dhe stukim.

PLANFIX-FINE

Stuko çimentoje me përmbajtje rrëshire, veçanërisht kokërrimët.

PLANFIX-FINE PROFESSIONAL

Stuko çimentoje e modifikuar me polimerë, me kokrrizë tepër të imët.

DUROCRET-DECO FLEX

Veshje mikroçimentoze elastike, e përforcuar me fibra, e modifikuar me polimer, për dysheme, mure dhe mobilje inkaso.

FERROSEAL-CSI

Pengues ngopjeje-gërryerjeje

DUROCRET-FAST

Llaç çimentoje për meremetime me mpiksje të shpejtë

DUROCRET-DECO

Llaç çimentoje për veshjen e sipërfaqeve të dyshemeve dhe të mureve

DUROCRET-DECO FINISH

Shtresë dekorative mikroçimentoje me kokrriza ekstra të imta për dysheme, mure dhe mobilie inkaso

DUROCRET-PENETRATE

Llaç çimentoje meteknologji kristalore për meremetime dhe hidroizolim

FIX-RAPID

Çimento me mpiksje të shpejtë, për ankorime

MEGACRET-10

Llaç çimento, i armuar me fibra, me rezistencë të lartë për meremetim

MEGACRET-40 GEO

Gjeollaç meremetimi, me rezistencë të lartë dhe i padëmshëm për mjedisin

EPOMAX-CMT

Llaç epoksid, tiksotrop me tre përbërës, për izolim sipërfaqesh

EPOMAX-L20

Rrëshirë epokside 2 komponentesh për injektime në plasaritje me gjerësi 0,1-1,0 mm

EPOMAX-L10

Rrëshirë epokside 2 komponentesh për injektime në plasaritje me gjerësi 0,5-3,0 mm

DUREBOND

Rrëshirë epokside 2 komponentesh për injektime në plasaritje me gjerësi >3,0 mm Urë lidhjeje

ISOMAT MT-80

Llaç për muraturë

UNICRET

Llaç për suvatim dhe muraturë

UNICRET-FAST

Suva e bardhë me mpiksje të shpejtë

DOMOLIT

Zëvendëson gëlqeren

STUCCOCRET

Stuko per patinim

STUCCOCRET-PLUS

Stuko me bazë çimentoje e modifikuar me polimerë

FLEX-COVER

Stuko elastike 2 komponentesh për vulosje fugash & plasaritjesh

GB-COVER

Stuko akrilike në trajtë paste për pllaka gipsi

JOINT-FILLER

Material për stukimin e pllakave armo-cementi

GRAFFITI-REMOVER

Pastrues transparent i fuqishëm i grafiteve.

PS-20

Ngopës me material rezistent ndaj ujit me bazë silikoni

NANOPRO-C

Nano-ngopje për mbrojtjen e sipërfaqeve poroze

NANOPRO-M

Nano-ngopje për mbrojtjen e mermerëve

NANOPRO-L

Nanongopje për mbrojtjen e sipërfaqeve nga vajrat

VS-W

Vernik me bazë uji, akrilik

VS-1

Vernik akrilik për gurë

VARNISH-PU 2K

Emulsion për mbrojtjen e sipërfaqeve prej graffiti

ANTI-GRAFFITI AG77

Nanongopje për mbrojtjen e sipërfaqeve nga vajrat

CL-CLEAN

Lëng për pastrimin e pllakave dhe gurëve natyrorë

FD-CLEAN

Lëng për pastrimin e lëndëve yndyrore në dysheme prej betoni

CL-MOLD

Lëng pastrimi kundër mykut

CL-GROUT

Pastrues special për stukot e pllakave

CL-MARBEL

Pastrues special për mermerë dhe granite

FLEX PU-2K

Izolues fugash, poliuretani, me dy përbërës

ASPHALTOS

Asfalt për aplikim në gjendje të ftohtë për meremetime rrugore

ISOMAC

Mastikë bituminoze

ISOMASTIC-A

Mastikë akrilike elastoplastike

DOMOSIL

Silikon për përdorim të përgjithshëm

DOMOSIL-S

Silikon kundër kërpudhave

DOMOSIL-MICRO

Silikon kundër mykut me performancë të lartë

DOMOSIL-POOL

Izolues silikoni për qëndrim të përhershëm nën ujë

FLEX PU-40

Mastikë poliuretani për ngjitje dhe vulosje

FLEX PU-30 S

Izolues poliuretani

FLEX PU-50 S

Kolë dhe izolues poliuretani

FLEX MS-45

Mastikë ngjitëse elastomerike

TIXOPHALTE

Mastikë bituminoze elastoplastike ngjitëse dhe vulosëse

ISOMAT PU-FOAM

Shkumë poliuretani me një përbërës me ngurtësim nga lagështira

ISOMAT PU-FOAM PROFESSIONAL

Shkumë poliuretani me zgjerim të ulët, me një përbërës

ISOMAT PU-FOAM CLEANER

Agjent pastrues i shkumave të poliuretanit

LA-40

Vaj special me spërkatje për përdorime të ndryshme