ECOSMALTO FERROMICACEO

Një smalt  që mbron dhe i jep sipërfaqeve pamjen e hekurit të farkëtuar antik

ECOSMALTO METALLIZZATO

Smalt ekologjik me bazë uji që ju lejon të merrni efekte të shkëlqyera në nuancat e metaleve dhe oksideve të tyre

TURAPORI ECOLOGICO

Primer akrilike ekologjike transparente për dru, e lëmuar në mënyrë perfekte

CONVERTITORE ECOLOGICO

Produkt i projektuar për të neutralizuar ndryshkun dhe për ta transformuar atë në një kompleks tharjeje inerte të lyer

ECOIMPREGNATE LEGNO

Agjent impregnues ekologjik, transparent për dru

ECOPROTETTIVO LEGNO

Veshje ekologjike mbrojtëse akrilike për dru, e disponueshme në versionin me shkëlqim dhe mat

ECOPROTETTIVO PARQUET

Produkt mbrojtës ekologjik transparent për dysheme druri, i disponueshëm në versione me shkëlqim dhe mat

ECOFONDO RIEMPITIVO

Primer akrilike ekologjike për dru, me ngjyrë, ideale si primer për aplikimin e smaltit përfundimtar

ECOSMALTO THERMO

Smalt akrilik ekologjik për radiatorë gize, rezistent ndaj temperaturave të larta

ECOSMALTO UNIVERSALE

Një smalt me ​​bazë uji, i përshtatshëm për çdo lloj nënshtrese: hekur, dru, llamarina të galvanizuar, PVC etj

AGGRAPPANTE ECOLOGICO

Astar akrilik për nënshtresa jo poroze dhe të vështira për t’u kapur, si: fletë metalike të galvanizuara, laminate plastike, alumin, PVC, etj

ANTIRUGGINE ECOLOGICO

Produkt ekologjik kundër ndryshkut