ISOMAT PREMIUM COLOR ECO

Bojë emulsioni premium, miqësore me mjedisin, mat për përdorim të brendshëm.

ISOMAT PREMIUM COLOR ECO SATIN

Bojë emulsioni premium, miqësore me mjedisin, saten për përdorim të brendshëm.

ISOMAT PROFESSIONAL COLOR ECO

Bojë emulsioni mat miqësore me mjedisin për përdorim të brendshëm. Ideale për profesionistët.

ISOMAT PREMIUM COLOR

Bojë emulsioni premium, mat për përdorim të brendshëm

ISOMAT PROFESSIONAL COLOR

Bojë emulsioni mat për përdorim të brendshëm. Ideale për profesionistët.

ISOMAT STANDARD COLOR

Bojë emulsioni mat për përdorim të brendshëm

ISOMAT ECONOMY COLOR

Bojë emulsioni për sipërfaqet e brendshme që nuk kërkojnë larje

ISOMAT BATH & KITCHEN

Bojë emulsioni mat premium, kundër mykut, për përdorim të brendshëm

ISOMAT BASIC COLORS

Ngjyrosës me cilësi të lartë, mat, me nuanca të plota për emulsione dhe bojëra akrilike.

ISOMAT PREMIUM ACRYL

Ngjyrosës me cilësi të lartë, mat, me nuanca të plota për emulsione dhe bojëra akrilike.

ISOMAT PROFESSIONAL ACRYL

Bojë akrilike mat për përdorim të jashtëm. Ideale për profesionistët

ISOMAT STANDARD ACRYL

Bojë akrilike mat për përdorim të jashtëm

ISOMAT-CLASSIC

Bojë plastike e cilësisë së lartë për përdorim të brendshëm

ISOMAT-CLASSIC ECO SATIN

Bojë me emulsion, e cilësisë së lartë, saten dhe ekologjike

ISOMAT-CLASSIC ECO

Bojë plastike ekologjike, me cilësi të lartë, për përdorim të brendshëm

ISOMAT PROFESSIONAL CLASSIC

Bojë plastike për përdorim të brendshëm

ISOMAT-ACRYL

Bojë plastike, akrilike e cilësisë së lartë për përdorim të jashtëm

ISOMAT PROFESSIONAL ACRYL

Bojë plastike akrilike për përdorim të jashtëm

ISOMAT COLOR ACRYL

Bojë plastike akrilike për përdorim të jashtëm

ISOMAT SILICONE

Bojë silikoni, e cilësisë së lartë

BLOCK PRIMER

Astar me bazë uji, akrilik-Nënlyerje për izolim kundër njollave

FLEXCOAT

Bojë hidroizoluese elastike me cilësi të lartë

MARMOCRYL Fine

Suva akrilike me ngjyrë dhe aftësi ujëlarguese e gatshme për përdorim, për sipërfaqe përfundimtare të lëmuara

MARMOCRYL Decor

Suva akrilike, gati për përdorim, me ngjyrë dhe ujëlarguese për sipërfaqe përfundimtare shumë të ashpër

MARMOCRYL GRANIT

Shtresë akrilike në trajtë brumi me sipërfaqe si graniti

MARMOCRYL SILICONE Fine

Suva e gatshme me përmbajtje silikoni, me ngjyrë, e papërshkueshme nga uji. Sipërfaqe e lëmuar

MARMOCRYL SILICONE Decor

Suva e gatshme me përmbajtje silikoni, me ngjyrë, e papërshkueshme nga uji. Sipërfaqe e ashpër (e palëmuar)

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine

Suva silikate e bardhë ose me ngjyrë, në trajtë brumi, e gatshme – Lustër e lëmuar

ML-PRIMER

Dorë e parë llaçi akrilik

PL-PRIMER

Prajmer (astar) për suva – Barrierë dehidratimi

PL-BOND

Prajmer (astar) për ngjitje suvash prej allçie

FLEX-PRIMER

Prajmer (astar) akrilik i tretshëm në ujë, i një cilësie të lartë

MARMOCRET-BOND

Dorë e parë llaçi akrilik

MARMOCRET-BASE

Suva e gatshme për shtresën bazë

MARMOCRET-1

Suva e gatshme për njё shtresë

MARMOCRET Fine

Suva e gatshme, me ngjyrë, me veti hidrofobe. Sipërfaqe e lëmuar

MARMOCRET Decor

Suva e gatshme, me ngjyrë, me veti hidrofobe. Sipërfaqe e palëmuar

MARMOCRET PLUS Fine

Suva me ngjyrë, me përmbajtje rrëshire, me veti hidrofobe. Sipërfaqe e lëmuar

MARMOCRET-PLUS Decor

Suva me ngjyrë, me përmbajtje rrëshire, me veti hidrofobe. Sipërfaqe e palëmuar

MARMOCRET-SP

Suva restaurimi për rinovime

ISOMAT ST-1

Ngopje e muraturës së dëmtuar nga kripërat

UNICRET

Llaç për suvatim dhe muraturë

UNICRET-FAST

Suva e bardhë me mpiksje të shpejtë

ISOMAT MT-80

Llaç për muraturë

ISOLAC-AQUA ECO SATIN

Llak uji ekologjik me cilësi të shkëlqyera

ISOLAC-AQUA ECO GLOSS

Llak uji ekologjik me cilësi të shkëlqyera

ISOLAC-AQUA ECO PRIMER

Astar akrilik, ekologjik me bazë uji

ISOLAC-DUCO SATIN

Bojë smalti ekstra e fortë për sipërfaqe metalike

ISOXYL

Mbrojtës druri

ISOLUX

Vernik druri me ngjyra të gatshme

ISOLUX-MARINE

Astar akrilik, ekologjik me bazë uji

TEAK-OIL

Vaj parafine për mbrojtjen e drurit

EPOXYCOAT

Bojë epokside 2 komponentësh

EPOXYCOAT-S

Bojë epokside 2 komponentesh, e përshtatshme për bojatisje pishinash

EPOXYCOAT-W

Bojë epokside 2 komponentesh, e tretshme në ujë

EPOXYCOAT-VSF

Bojë epokside 2 komponentesh pa tretës

EPOXYCOAT-AC

Prajmer (astar) epoksid 2 komponentesh kundër ndryshkut

DUROFLOOR-BI

Bojë epokside transparente 2 komponentesh për imprenjim

ML-PRIMER

Dorë e parë llaçi akrilik

UNI-PRIMER

Prajmer (astar) akrilik për bojëra të tretshme në uje

SILICONE-PRIMER

Prajmer (astar) epoksid 2 komponentesh kundër ndryshkut

ISOMAT ST-1

Ngopje e muraturës së dëmtuar nga kripërat