BLANKOR

Mbushës dhe agjent ngjitës me ngjitje të lartë për sipërfaqet e jashtme, lëmues, mbulues, akrilik, i përshtatshëm me mjedisin, me rendiment të fortë dhe kursime ekonomike

NEOKRYLL

Fiksues ngjitës akrilik universal për përdorim të jashtëm, me rendiment të shkëlqyeshëm dhe ngjitje të lartë.

DECORSIL PRIMER

Primeri kundër kripës, i formuluar me rrëshira siloksane, ka një shkallë të lartë depërtimi dhe lejon konsolidim të shkëlqyer të murit, parandalon dhe bllokon formimin e kripërave që rrjedhin nga rritja e lagështirës

DECORSIL PRIMER PIGMENTATO

Primer mbushës i pigmentuar i bazuar në rrëshirë siloksane për pjesën e jashtme

CONSOLIDANTE PER CALCE

Konsoliduese transparente, fiksues për të jashtme dhe të brendshme, i përshtatshëm për ciklet e bojës me bazë gëlqereje

RASATURA ALLA CALCE

Komponim special zbutës i bazuar në stuko gëlqereje, kundër tkurrjes, mbushës, nivelues dhe lehtësisht i aplikueshëm, me ngjitje të shkëlqyer në nënshtresa

RASATURA ALLA CALCE

Komponim special zbutës i bazuar në stuko gëlqereje, kundër tkurrjes, mbushës, nivelues

RASOKOL

Llaç pluhur i përzier paraprakisht

ARCHITAL

Bojë akrilike e papërshkueshme nga uji, e lëmuar me bazë uji, me efekt mat

NEOQUARZ

Bojë mineral kuarci i imët me bazë uji, me efekt mat për përdorim të jashtëm

NEOQUARZ PLUS

Bojë me bazë uji mineral me kuarc të imët, anti-alga me efekt mat

O-ADDENSANTE

Një aditiv i aftë për të rritur viskozitetin e një produkti

BIOCOMPACT

Bojë akrilike e papërshkueshme nga uji, e lëmuar me bazë uji, me efekt mat

DUAFLEX

Mbërthimi fleksibël, zbutës, efekt mat i përafërt akrilsiloxane, ideal për sipërfaqet me papërsosmëri të vogla dhe pabarazi

SILKOS TORINO

Është një bojë e bazuar në rrëshira akrilik-siloksane me rezistencë të jashtëzakonshme ndaj agjentëve atmosferikë dhe ndryshimeve të temperaturës

DECORSIL FIRENZE

Bojë minerale siloksane, rezistente ndaj ujit, me rezistencë shumë të lartë, ju lejon të merrni një efekt të këndshëm antik

DECORSIL ROMA

Bojë minerale siloxane, ujrarezente, me efekt mat

VELDECOR

Lustrim me bazë siloksani me përshkueshmëri të lartë avulli, duke parandaluar formimin e mykut dhe algave

BIOCOMPACT ELASTIC

Veshje elastomerike me efekt shpatullues kompakt akrisilsiloksani që nuk krijon shtresë gjatë fazës së tharjes

ELASTRONG GUM

Primer sipërfaqësor me pigment elastomerik, rezistent ndaj ujit, rezistent ndaj dritës, motit të keq dhe ndotësve, parandalon formimin e mykut dhe algave

ELASTRONG PAINT GUM

Bojë elastomerike me efekt mat, rezistente ndaj ujit, rezistente ndaj dritës, motit të keq dhe agjentëve ndotës

PITTURA ALLA CALCE

Bojë minerale e bazuar në stuko gëlqereje të kalitur me një efekt të butë mat

BETONCRYLL IDROREPELLENTE

Agjent mbrojtës për beton me efekt transparent pa ngjyrë

BIOCOMPACT ELASTIC

Agjent mbrojtës për beton me efekt transparent pa ngjyrë

BETONCRYLL PIGMENTATO

Veshje akrilike mbrojtëse për beton me efekt mbulues, me ngjyrë

PITTURA ALLA CALCE

Bojë minerale e bazuar në stuko gëlqereje të kalitur me një efekt të butë mat

BETONCRYLL SEMITRASPARENTE

Agjent mbrojtës për beton me efekt transparent pa ngjyrë

BETONCRYLL TRASPARENTE

Agjent mbrojtës për beton, i pastër me efekt të lagësht