AED Color Ndërton Ëndrra

Këtu do të gjeni një përzgjedhje të projekteve, të parë në këndvështrime të ndryshme. Frymëzohuni dhe zbuloni se cfarë mund të bëjë AED Color.

null

RainBow Center

null

Qendra sportive e femijeve Korce – Sistemi epoxy Isomat

null

Dyqan Diesel Tirane – Sistemi Isomat Epoxy + Bojë Premium

null

Europe House Tirana – Epoxy Resin System + Bojë Premium

null

Hotel Epidam Golem , Durres – Isomat mikroçimento muri, dyshemeje dhe fasade

null

Pishine hoteli – Microcement

null

Luxury Premium Finese Hotel Durres

null

Zyre Tirane – Mur & dysheme me mikroçimento

null

Parkim Banimi Tirane

null

Hidroizolim çatie Pu system

null

Soleil-Folie Hotel Jale – Çati me Sistem Pu Ngjyra Jeshile

null

Sistemi i çatisë së gjelbër të vilës me system PU

null

Fafa Hotels & Resorts - PRIMER AKRILIK & Bojë Ekologjik SMALTOPLAST EXTRA

null

Ring Center

null

Hilton Garden Inn Tirana

null

Rogner Hotel - Termoizolim me Polisterinë XPS

null

Hotel Plaza, Tiranë

null

PIREU FISH RESTAURANT, Tirana

null

Adorions Palace - PRIMER AKRILIK & Bojë Emulsioni Ekologjik SMALTOPLAST EXTRA

null

AMBASADOR 3

null

Xheko Imperial Hotel - Acrylic Primer

null

Marina Bay Luxury Resort & Spa

null

Lungomare, Vlorë - Izolim termik i bërë nga polisterine XPS

null

Andon Lapa Suites, Sarandë

null

Green Coast Villa - Isomat Stone carpet, Microcement System