AUREUM

Bojë dekorative e brendshme e bazuar në gëlqere natyrale e përshtatshme me mjedisin

CEMENTO MATERICO

Veshje shumë rezistente ndaj ndikimit, e përbërë nga lëndë të para natyrore të përshtatshme me mjedisin

DECORGLITTER

Shkëlqimi me ngjyra, në varësi të këndit të dritës së reflektuar, krijon një efekt yjor

DUCA DI VENEZIA

Lustër dekorative me efekt antik, ekologjik, i larë dhe i disponueshëm në një gamë të gjerë ngjyrash

ENCANTO

Bojë dekorative e përshtatshme me mjedisin, ideale për krijimin e nuancave reflektuese që ndryshojnë sipas dritës.

FINITURA AUTOLUCIDANTE

Mbrojtës me shkëlqim me pasqyrë për MARMORINO NATYRORE

IMPERIUM

Bojë dekorative ekologjike për t’u përdorur brenda ose jashtë

KREOS

Bojë akrilike dhe dekorative e përshtatshme me mjedisin për përdorim të brendshëm

MARMORA ROMANA

Zgjidhja ideale për ata që kanë kreativitet dhe teksturë në mur

MARMORINO NATURALE

Bojë natyrale nga tradita e lashtë italiane e dekorimit, elegante dhe e rafinuar për çdo ambient klasik dhe bashkëkohor

MULTIDECOR

Material dekorativ i stilit klasik me dizajn modern

MULTIDECOR SKIN

MULTIDECOR SKIN është një bojë ekologjike mat që krijon në sipërfaqe një përfundim tekstili të rafinuar

OTTOCENTO

OTTOCENTO bukuria e ngrohtë e kadifesë në muret tuaja

RAFFAELLO DECORSTUCCO

Stuko klasike dekorative që ringjall bukurinë dhe sharmin e kulturës italiane të Rilindjes, duke ofruar pasuri dhe elegancë për çdo lloj dhome

STUCCO ROMANO

Stuko dekorative e përshtatshme me mjedisin që i referohet traditës klasike të lashtë dhe magjepsëse të artit romak

TONER TRAVERTINO ROMANO FINITURA

Është një aditiv i krijuar nga përzierje pigmentesh, i projektuar për të ngjyrosur TRAVERTINO ROMANO FINITURA transparente duke e lejuar atë të marrë shpejt ngjyrat e dëshiruara.

TIEPOLO

Natyra në mur me gëlqere me teksturë natyrale.

TRAVERTINO ROMANO

Bukuria e natyrës, forca e gurit natyror, një risi eko-miqësore nga Oikos.

TRAVERTINO ROMANO DESIGN

Bukuria e natyrës, forca e gurit natyror, një risi eko-miqësore nga Oikos.

TRAVERTINO ROMANO FINITURA

Produkti mbrojtës i bardhë i krijuar posacërisht për TRAVERTINO ROMANO natyral.

BIAMAX

Bojë me efekt antik, mbushëse, mbuluese, e frymëmarrjes me rezistencë shumë të lartë ndaj gërryerjes

COPRIMAX

Bojë akrilike eko-miqësore për përdorim të brendshëm, mat

DRYWALL PAINT

Bojë akrilike mbuluese miqësore me mjedisin për përdorim të brendshëm. Kur aplikohet direkt në mur, nuk ka nevojë për fiksues.

EXTRAPAINT

Bojë akrilike super e larë, mbuluese për përdorim të brendshëm

MULTIFUND

Bojë dekorative akrilike miqësore me mjedisin me një efekt prej kadifeje për përdorim të brendshëm.

PITTURA ALLA CALCE VERONA

Bojë minerale e bazuar në stuko gëlqereje të kalitur me një efekt të butë mat

SIRIUS 2001

Bojë akrilike e larë për përdorim të brendshëm, e bardhë e ndezur, e ajrosur, e përshtatshme për tavane dhe të gjitha ambjentet teknike të shtëpisë

SUPERCOLOR

Bojë ekologjike që garanton performancë maksimale në larje, frymëmarrje, rendiment dhe mbulim

SUPERMATT

Supermatt është një bojë e brendshme ekologjike profesionale pa formaldehid

TOPMATT

Topmatt është një bojë ekologjike profesionale pa formaldehid për ambientet e brendshme

ULTRASATEN

Ultrasaten është ultra rezistent ndaj njollave dhe ekologjik, super-mbulues

WALLSATIN

Wallsatin është një bojë ekologjike profesionale pa formaldehid për ambiente të brendshme

MICOTRAL

Bojë ekologjike antikondensuese Micotral Higjenizuese, e larë, e frymëmarrjes me mikrosfera xhami të zbrazët që veprojnë si izolues në mur

STERYLCALCE

Bojë ekologjike Sterylcalce, që nga kohërat e lashta është përdorur si dezinfektues natyral

STERYLFIX

Detergjent dezinfektues pa ngjyrë, i cili lehtëson heqjen e mykut dhe algave nga muret e kontaminuara

STERYLPAINT

Bojë sterile ekologjike, me frymëmarrje, mbuluese, dezinfektuese dhe kundër mykut është veçanërisht e përshtatshme në zona me ajrim të dobët

STERYLPLUS

Aditiv dezinfektues i koncentruar në paste të lëngshme, që përmban përbërës aktivë me një spektër shumë të gjerë

STERYLSAN

Primer dezinfektues, restaurues për muret e brendshme dhe të jashtme të kontaminuara nga myku dhe algat

CRILUX

Agjent ngjitës akrilik universal dhe fiksues për përdorim të brendshëm që garanton rendiment super dhe ngjitje të lartë.

FLEXIGRAP

Flexigrap është abetarja e parë dhe e vetme ekologjike super-ankoruese e aftë për t’u ngjitur në çdo sipërfaqe, madje edhe në ato më të vështirat si qeramika, plastika, qelqi, kartoni gips

FONDO MURALES

Bojë mbushëse akrilike me mbulim shumë të lartë për t’u aplikuar direkt në mur

IL PIGMENTATO

Primer shumë mbulues, i pigmentuar, i disponueshëm edhe në ngjyra të ndezura

IL PRIMER

Fiksues ankorues me karakteristika të shkëlqyera depërtimi, forcon nënshtresën

NEOFIX

Fiksues akrilik transparent për përdorim të brendshëm me depërtim të lartë (deri në 5 mm)

STUCCO IN PASTA PER RASATURA

Stuko e gatshme për përdorim, e lehtë për t’u aplikuar, ngjitje e përsosur dhe elasticitet i mirë

CERA PER STUCCO

Stuko dekorative e krijuar për të rritur shkëlqimin e llaçit

IGROLUX

Produkt mbrojtës transparent dhe higrofortues, ideal për nënshtresat që i nënshtrohen gërryerjes në ambiente të mbyllura

OPAC

Agjent universal për t’u shtuar direkt në produkt sipas efektit opak të dëshiruar

PROTETTIVO PER STUCCO E MARMORINO

Mbrojtës transparent i krijuar posaçërisht për llaç

WATINS LUX

Agjent mbrojtës i pastër për të gjitha sipërfaqet e brendshme

DECORTINA NEW

DECORTINA NEW është një bojë ekologjike që mbulon tym, me larje dhe mbulim të shkëlqyer, me një efekt të butë mat

EKOSTRIPPER

EKOSTRIPPER është një zhvetës ekologjik i bojës i aftë për të hequr të gjitha llojet e produkteve të bojës sintetike nga çdo sipërfaqe