Vaj special me spërkatje pvr pvrdorime të ndryshme. Shpërbën ndryshkun, largon lagështinë, lubrifikon, rivendos  lidhjet përcuese, pastron sipërfaqet nga ndotësit e vështirë dhe parandalon gërryerjen. Përdoret pvr pastrimin, lubrifikimin, mbrojtjen dhe cmontimin e vidave, sustave, zinxhirëve, drynave etj. me ndryshk.

  • Ngjyra: Kafe
  • Paketimi: 400 ml.
null

Sipërfaqe: Beton

null

Aplikimi: Pistoletë të vecantë